Over Envirofit

Envirofit is een Amerikaanse organisatie welke zich richt op het ontwikkelen en produceren van non-food producten met een lage milieu belasting. In samenwerking met de afdeling Energy Conversion Laboratory van de  Colorado State University en Shell Foundation heeft Envirofit onder andere kook- en barbecuesystemen ontworpen die design, duurzaamheid, kwaliteit en toepasbaarheid samen brengen.

Envirofit heeft door middel van jarenlange ervaring in productontwikkeling, deelname en organiseren van duurzame kookprojecten en in eigen testcentra de meest zuinige, efficiënte en duurzame kook- en barbecuesystemen ontwikkeld. Deze kook- en barbecuesystemen van Envirofit passen heel goed bij de vele kookmomenten die wij in onze westerse wereld kennen. Veilig koken, snelle start en kooktijd, schone uitstoot, weinig hout, kolen of briketten verbruik, uitgekiende accessoires en mooi design sluiten hier naadloos bij aan.

Binnen Europa is het team van "Grills & Stoves" als eerste "Authorized Distributor" geworden van Envirofit International Ltd. Door middel van actieve marktbewerking zullen wij de producten van Envirofit in verschillende segmenten een vooraanstaande positie laten in nemen.

In de Benelux en landen buiten de Benelux bouwen wij aan een gedegen netwerk van verkooppunten en dealers. In Nederland kunt u kennis maken met Envirofit via beurzen, geschreven media, social media en demonstraties. Via dealers, onze webshop en op beurzen kunt u Envirofit aanschaffen.

"Grills & Stoves" is importeur van Envirofit stoves, het Finse outdoor servies Kupilka, de Deense buitenkook en barbecue merken Bon Fire BBQ en Nielsen Outdoor. Sinds 2012 zijn wij binnen Europa het steunpunt en importeur voor het Amerikaanse merk Envirofit.

Met deze verschillende merken bedienen wij in verschillende segmenten en landen ongeveer 100 winkels, ketens, horeca en recreatie organisaties. De B2B markt is voor ons een steeds belangrijker onderdeel.

Wij bieden een pakket aan van outdoor cooking and living producten die in verschillende markten hun weg vinden. Denk aan kampeer en buitensportwinkels, (outdoor) kookwinkels, lifestyle winkels, en garden shops.

Het totaal pakket aan merken kunt u bekijken op www.grillsandstoves.com